Bakkerij Van Vreede

Zoet

Appelflappen, mini appelflappen, kersenflappen, eierkoeken, (mini)donuts, koffiebroodjes, chocoladebroodjes, gevulde koeken en 100% roomboter speculaas: allemaal heerlijke traktaties! Ook verkopen wij heerlijk zelfgemaakte hazelnootrepen, een verantwoord tussendoortje van 100 procent natuurproduct met heerlijke mix van hazelnoten en druivensuiker.

Kaneelbol

Een rozijnenbol gevuld met amandelnoten en een vleugje kaneel.

Suikerbrood

Suikerbrood is brood waarin suiker is meegebakken. Suikerbrood is vooral populair in Friesland, waar de vorm in de loop der tijd veranderde van een rondbrood naar een rechthoekig busbrood. Het Friese suikerbrood bevat 40% suiker en bevat kaneel.

Kwarkbol

Een kwarkbol is een bijzondere combinatie van brood, cake en kwark dat is vormgegeven in een bol en gevuld is met rozijnen en knapperige brokjes suiker.

Ontbijtkoek

Ontbijtkoek is een vetarme koek die ideaal combineert met een beetje boter. In veel diëten wordt ontbijtkoek beschreven als ideaal tussendoortje.

Kandijkoek

Kandijkoek is een ontbijtkoek die aan de bovenzijde gedecoreerd is met kandij. Deze koek is geschikt om als snijkoek gepresenteerd te worden. De kandij wordt verkregen door suiker eerst in warm water te laten oplossen en daarna te laten kristalliseren, totdat er grote witte korrels ontstaan.

Notenkoek,  een keer eens wat anders!

De basis van notenkoek is een mengsel van oude koek, roggebloem, blanke stroop en suikers. Nadat het mengsel 24 uur heeft gerust, worden de overige ingrediënten (noten) toegevoegd en wordt de koek gebakken. Met als resultaat een authentieke, verse notenkoek.

Ambachtelijk 7 granen beschuit

Gemaakt van (donker)volkorenmeel, tarwebloem, ei, suiker en stroop. Heerlijk met kaas of verse jam.