Bakkerij Van Vreede

Kleine broodjes

Voor een snelle lunch of een uitgebreide, feestelijke lunch is er genoeg keuze uit ons gevarieerd aanbod van kleine broodjes.

Zachte broodjes

Zachte broodjes zijn er in verschillende soorten en maten: van wit tot bruin, van waldkorn tot (donker)volkoren.  Ook bakken wij gevlochten broodjes en broodjes met daarop maanzaad of sesamzaad. Er zijn mini broodjes en zelfs nog een maat kleiner: de knikkertjes. Deze zijn ideaal voor kleine kinderen of als lekker broodje voor bij de soep.

Vloerkadet

De vloerkadet wordt bestrooid met rijstemeel, wat een intense en bijzondere smaak geeft.

Plukbrood

Een gezellig breekbrood voor op tafel, bestaande uit 15 of 30 gesorteerde zachte broodjes die aan elkaar gebakken zijn in de vorm van een prachtige bloem. Heerlijk bij zowel een barbecue in de zomer als bij een gourmet of fondue in de winter.

Rozijnenbrood

Rozijnenbrood, rozijnenbollen, minirozijnenbollen en kaneelbollen, allemaal royaal gevuld met de beste ingrediënten.

Harde broodjes

Harde broodjes zijn luchtig van binnen en hebben een dun knapperig laagje aan de buitenkant. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere varianten:

  • Pistoletjes: dit ministokbrood is in wit en tarwe te verkrijgen
  • Italiaanse bol: een grote krokante witte bol met Italiaanse kruiden
  • Ciabatta: een luchtig broodje met een dun knapperig korstje
  • Milanobrood: heerlijk Italiaans brood gevuld met zongedroogde tomaatjes en pesto.
  • Pluspunt: een heerlijk soja meergranenbroodje
  • Kampioentje: een hard volkoren broodje rijkelijk gevuld met granen en zaden
  • Waldkornpunt: een donker volkorenbroodje
  • Waldkornnotenbroodje: mueslibroodje gevuld met noten en rozijnen
  • Maispunt: een hard broodje gemaakt van maïsmeel
  • Maanzaadbroodje: een hard broodje gedecoreerd met maanzaad
  • Tijgerbroodje: een hard broodje met tijgerkorst
  • Sesambroodje: een hard broodje gedecoreerd met sesamzaad

Stokbrood

Ooit werd dit brood gebakken door een lange sliert deeg om een stok te draaien en boven een vuur te bakken, vandaar de naam! Met inkepingen in het brood wordt nog gerefereerd aan het toenmalige uiterlijkheden. Stokbrood is uitermate geschikt zowel bij een voorgerecht als bij een borrel. Ons stokbroodassortiment bestaat uit: wit-, bruin-, desem-, mais- en waldkorn stokbrood.